AK Parti Rize Milletvekili Bak: “Türkiye artık eski Türkiye değil. NATO’da güçlü bir Türkiye var. Savunma sanayine yaptığı yatırımlarla güçlü bir Türkiye var”

AK Parti Rize Milletvekili Bak: “Türkiye artık eski Türkiye değil. NATO’da güçlü bir Türkiye var. Savunma sanayine yaptığı yatırımlarla güçlü bir Türkiye var”
AK Parti Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak, 10 büyükelçinin Türkiye’ye ayar vermek istemelerine karşılık olarak, “Karşınızda daha önce talimat verdiğiniz bir ülkenin yöneticisi Cumhurbaşkanı yok, Recep Tayyip Erdoğan var." dedi.

AK Parti Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak, AK Parti Rize İl Danışma Meclisi Toplantısında yaptığı konuşmada, 10 büyükelçinin Türkiye’ye ayar vermek istemelerine karşılık olarak, “Karşınızda daha önce talimat verdiğiniz bir ülkenin yöneticisi Cumhurbaşkanı yok, Recep Tayyip Erdoğan var. Dik duran bu toprakların çocuğu Recep Tayyip Erdoğan var.” ifadelerini kullandı.

İsmail Kahraman Kültür Merkezi'nde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Hayati Yazıcı ile AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu’nun da katıldığı toplantıda konuşan Rize Milletvekili Bak, Rize teşkilatlarıyla gurur duyduklarını belirtti ve toplantıya katılım sağlayan herkese teşekkür ederek, “Rize teşkilatımızla gurur duyuyoruz. Bundan önceki dönmelerde de her zaman her seçimde rekorlar kıran sizleri TBMM’de temsil etmek bizler için çok gurur verici. Bugünde uzun aralardan sonra Pandemi dönemine rağmen yine sahadaydınız. Yine beraberiz, yine güçlüyüz. Yine Recep Tayyip Erdoğan’la beraberiz yine onunla beraber yürümeye devam edeceğiz. Geçtiğimiz günlerde on tane büyük elçi çıktılar bize ayar vermeye çalıştılar. Onlara Recep Tayyip Erdoğan cevap verdi. Burası gelişen güçlü Türkiye Recep Tayyip Erdoğan bu toprakların çocuğu sadece ve sadece secdede eğilir. Onun dışında asla eğilmez. Onlar geri adım attılar. Viyana sözleşmesinin 41. Maddesine uyacağız dediler. Karşınızda daha önce talimat verdiğiniz bir ülkenin yöneticisi Cumhurbaşkanı yok Recep Tayyip Erdoğan var.Dik duran bu toprakların çocuğu Recep Tayyip Erdoğan var.Ben bu süreçte NATOPA’nın yurt dışında toplantılarına katılım sağlıyorum. Orada dediler ki Amerika ile ilgili şöyle durumlar gerçekleşti, böyle durumlar gerçekleşti Biden ile görüşemeyecek şöyle ertelendi böyle ertelendi. Türkiye artık eski Türkiye değil. NATO’da güçlü bir Türkiye var savunma sanayine yaptığı yatırımlarla güçlü bir Türkiye var. Bölgesinde güçlü bir Türkiye var. Terör örgütlerine karşı savaşan güçlü bir Türkiye var. Mazlumların sesi güçlü Türkiye güçlü lider Recep Tayyip Erdoğan var. Onunla aynı yolda 2023 hedeflerimize emin adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz” dedi.

ak-parti-rize-milletvekili-osman-askin-bak.jpgak-parti-rize-il-danisma-meclisi-toplantisi-1.jpgak-parti-rize-il-danisma-meclisi-toplantisi-3.jpgak-parti-rize-il-danisma-meclisi-toplantisi-5.jpgak-parti-rize-il-danisma-meclisi-toplantisi-6.jpgak-parti-rize-il-danisma-meclisi-toplantisi-7.jpg