AK Parti Rize Milletvekilleri Sahada İncelemelerde

AK Parti Rize Milletvekilleri Sahada İncelemelerde
AK Parti Rize Milletvekilleri Rize’de devam eden yatırımları yerinde inceledi, Belediye Başkanlarıyla değerlendirme toplantısında bir araya geldi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Rize Milletvekili Hayati Yazıcı, eski Gençlik ve Spor Bakanı Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak, AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, AK Parti Rize İl Yönetim Kurulu üyeleri, İlçe Başkanları ve Rize Merkez İlçe Başkan Vekili Fatih Mehmet Köse ile birlikte hız kesmeden saha çalışmalarına devam ediyor.

Rize Merkez Muhtarlar Derneği Başkanı İrfan Kaya’nın koordinesinde Merkeze bağlı köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, eski Gençlik ve Spor Bakanı Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak, AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim muhtarlarla istişarelerde bulunarak, köy ve mahallelerin temel sorunları konusunda bilgiler aldı. Programda muhtarların sorularını tek tek cevaplayan Hayati Yazıcı, “Biz hep birlikte Rize’yiz hep birlikte Türkiye’yiz. Sorunları hep birlikte çözeceğiz. Projelerimizin takipçisi olacağız. Rize’mizin marka değerini artırmak için hep birlikte çalışacağız. Dün vizyonel projelerimizden olan Ovit tünelinde incelemelerde bulunduk. Bugün yine programlarımıza devam ediyoruz. Durmak yok yola devam sloganımızla müstesna bir şekilde çalışmalarımızı sürdürmekteyiz” dedi.

ak-parti-rize-milletvekilleri-sahada-incelemelerde-(1).jpg

Merkez Muhtarlar Derneğiyle yapılan programın ardından Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş ve Rize eski Milletvekili Şevki Yılmaz’ın katılımlarıyla gerçekleştirilen 366 Hafızın İcazet Merasim törenine katılım sağlandı.

İcazet Merasim töreninden sonra Yazıcı, Bak ve Alim, 118 dönüm arazi üzerinde yapılan Isırlık Kent Ormanı ve Mesire Alanı projesinde tamamlanan 1 .Etapı yerinde inceleyerek, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap ve Doğa Koruma ve Milli Parklar 12. Bölge Müdürü Ahmet Usta’dan 2.Etap çalışmaları konusunda detaylı bilgi aldı.

Program Rize Meydan projesinde yapılan incelemeyle birlikte Rize Belediyesinde AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı, AK Parti Rize Yerel Yönetimler Başkanı Abdülaziz Uzun, Belediye Başkanları ve Rize Çevre Şehircilik İl Müdürü Hasan Bebek’in katılımlarıyla gerçekleştirilen yatırımlarla ilgili değerlendirme toplantısıyla son buldu.

ak-parti-rize-milletvekilleri-sahada-incelemelerde-(2).jpgak-parti-rize-milletvekilleri-sahada-incelemelerde-(3).jpgak-parti-rize-milletvekilleri-sahada-incelemelerde-(4).jpgak-parti-rize-milletvekilleri-sahada-incelemelerde-(9).jpgak-parti-rize-milletvekilleri-sahada-incelemelerde-(10).jpgak-parti-rize-milletvekilleri-sahada-incelemelerde-(12).jpgak-parti-rize-milletvekilleri-sahada-incelemelerde-(11).jpgak-parti-rize-milletvekilleri-sahada-incelemelerde-(5).jpgak-parti-rize-milletvekilleri-sahada-incelemelerde-(6).jpgak-parti-rize-milletvekilleri-sahada-incelemelerde-(7).jpgak-parti-rize-milletvekilleri-sahada-incelemelerde.jpgak-parti-rize-milletvekilleri-sahada-incelemelerde1.jpg