Ak Parti’de Adaylar Belli Oluyor
Yayınlanma:
AK Parti'de 31 Mart günü yapılacak yerel seçimler öncesi il ve belediye meclis üyeliği için aday adaylar başvurularını yapmaya devam ediyor.
AK Parti'de 31 Mart günü yapılacak yerel seçimler öncesi il ve belediye meclis üyeliği için aday adaylar başvurularını yapmaya devam ediyor.
AK Parti'de 31 Mart günü yapılacak yerel seçimleri öncesi Bilecik Belediye Başkan aday adaylıkları için 12 kişi başvuru yapmıştı. İl ve belediye meclis üyelikleri için son başvuru 5 Ocak 2024 gününe uzarken, yaklaşık 15 kişi adaylık başvurusunu yaptı. Bunlardan en dikkat çekeni Fenerbahçe Spor Kulübü kongre üyesi, iş insanı ve gazeteci İbrahim Rafet Sünetci oldu. Sünetci, dün Bilecik Belediye Meclis üyeliği adaylık başvurusunu AK Parti Merkez İlçe Başkanı Servet Yılmaz'a yaptı. Sünetci, adaylık başvurusunun hayırlara vesile olmasını diledi
Kaynak:IHA
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !...
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Resmi İlanlar
Türkiye