AK Parti'li iş adamı kayboldu

AK Parti'li iş adamı kayboldu
Ak Parti Gümüşhane İl Yönetim Kurulu üyesi, işadamı 36 yaşındaki Fahri Aydın'dan dün geceden bu yana haber alınamıyor.

Ak Parti Gümüşhane İl Yönetim Kurulu üyesi, işadamı 36 yaşındaki Fahri Aydın'dan dün geceden bu yana haber alınamıyor. Polis ve jandarma ekipleri, evli ve 4 çocuk babası Fahri Aydın'ı aramak için çalışma başlattı.

Dün otomobiliyle Bursa'dan Gümüşhane'ye gelen Fahri Aydın, saat 23.00 sıralarında, evini ve bazı arkadaşlarını arayarak, Giresun'un Tirebolu İlçesi'nden Gümüşhane'nin Kürtün İlçesi yoluna saptığını ve kısa süre sonra evde olacağını bildirdi.

Ancak aradan uzun süre geçmesine rağmen Aydın'ın eve gelmemesi ve cep telefonuna da ulaşılamaması üzerine ailesi, polis ve jandarmaya başvurdu. Bunun üzerine Tirebolu- Kürtün yolu güzergahında arama çalışması başlatıldı.

Ak Parti Gümüşhane İl Başkanı Yusuf Özgün, dün geceden beri sürdürülen arama çalışmalarından bir sonuç alamadıklarını, Fahri Aydın'ın kullandığı cep telefonu operatöründen sinyal tespiti noktasında yardım talep ettiklerini belirtti.

GİYSİLERİ BARAJ KIYISINDA BULUNDU

Fahri Aydın'a ait giysilerin bulunduğu poşet ve aracının istepne lastiği Gümüşhane'nin Torul İlçesi'nin Kirazlık Köyü yakınlarında Torul Barajı kıyısında bulundu. Aydın'a ait otomobilin baraj gölüne düştüğü gözönüne alınarak arama çalışmaları yapmak için Rize'den dalgıç ekip istendi.

Bu arada Gümüşhane Valisi Enver Salihoğlu, Gümüşhane Ak Parti Milletvekili Kemalettin Aydın, Emniyet Müdürü Kamil Şanlı, Ak Parti İl Başkanı Yusuf Özgün, Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Akçay, kayıp iş adamının yakınları ve partililer de olay yerine gelerek bilgi aldı.