AK Parti'nin Rizeli Vekilleri Rize'de

AK Parti'nin Rizeli Vekilleri Rize'de
AK Parti'nin Rize kökenli milletvekillerinden İstanbul Milletvekilleri Metin Külünk ve Osman Aşkın Bak ile Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün AK Parti Rize İl Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Ak Parti'nin Rizeli milletvekillerinden Ak Parti Rize İl Başkanlığına tebrik ziyareti..

Milletvekilleri Metin Külünk, Osman Aşkın Bak, Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, Rize’nin seçimlerde ilk 4’e girerek göstermiş olduğu üstün başarıdan dolayı il teşkilatını ve il başkanı Hikmet Ayar'ı tebrik ettiler.

Milletvekilleri, yaptıkları konuşmada, meclisin tatile girmesinin ardından Rize’ye geldiklerini belirterek, ‘’Rize Milletvekilleri ve il teşkilatı ile birlikte dayanışma ortamı içerisinde Rize’ye yapılacak olan hizmetler noktasında Ankara’dan gerekli olan desteği vereceğiz. Biz inanıyoruz Milletvekili arkadaşımızla birlikte, birliktelik içerisinde Rizemiz için güzel ve başarılı işler yapacağız. Bunun olması içinde elimizden geleni yapacağız.’’

1.20110727031710..jpg

AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, ziyarette yaptığı konuşmada, milletvekillerine AK Parti Rize il teşkilatına göstermiş oldukları yoğun teveccühten ötürü teşekkür ederek, ‘’Onlar aynı zamanda Rize’nin de milletvekilleridir. Çünkü kalpleri yürekleri Rize için çarpıyor. Bunu hep birlikte müşahede etmiş bulunuyoruz.’’ dedi.