Ak Rize'den Trabzon Çıkartması!

Ak Rize'den Trabzon Çıkartması!
AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar beraberinde Rize İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve Rize İl Genel Meclis Başkanı Hakan Gültekin ile Trabzon 10.Bölge Karayolları Genel Müdürlüğü ile Ak Parti Trabzon İl Başkanlığını ziyaret etti.

Trabzon 10.Bölge Karayolları Bölge Müdürü Ahmet Hulki Tuncer'in yaklaşık bir hafta önce görevine başlaması dolayısıyla Tuncer'i makamında ziyaret eden AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar burada kendilerine hem hayırlı olsun dileklerini sundu hem de Rize için yapımı devam eden ve düşünülen projeler hakkında görüşerek bilgi alışverişinde bulundu.

hikmet-ayardan-trabzon-ziyareti-1.jpg

hikmet-ayardan-trabzon-ziyareti-2.jpg

Karayollarındaki ziyaretin ardından AK Parti Trabzon İl Başkanlığını ziyaret eden AK Parti İl Başkanı Hikmet Ayar, AK Parti Rize İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve Rize İl Genel Meclis Başkanı Hakan Gültekin, AK Parti Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar'ın konuğu oldu.

Karşılıklı fikir alışverişlerinin yaşandığı ve yaklaşık bir saat süren ziyaretin ardından AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar ve beraberindeki heyet Trabzon'dan ayrıldı.

hikmet-ayardan-trabzon-ziyareti-3.jpg

hikmet-ayardan-trabzon-ziyareti-4.jpg