Akşam ve SKYTURK'ü neden aldıklarını açıkladı

Akşam ve SKYTURK'ü neden aldıklarını açıkladı
Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, katıldığı bir televizyon programında Akşam Gazetesi ve SKYTURK'ü neden aldıklarını ve sektörde kalıcı olup olmayacaklarını açıkladı.
Özdemir, Cengiz, Kolin ve Limak olarak ayrı ayrı madencilik, turizm ve enerji alanlarında başarılı projeler gerçekleştirmelerinin ardından medyaya girmeye karar verdiklerini söyledi.
 
Özdemir, "Gördük ki biz artık bu noktaya gelmişken bizim medya tarafımızın da olması gerektiğine inandık ve TMSF'de bulunan Akşam Gazetesi, SkyTurk ve Alem Radyo'nun satılması durumunda olduğunu öğrendik. Mehmet Emin Karamehmet ve TMSF ile görüşerek üç tane önemli aseti almaya karar verdik.
 
İncelemelerinin devam ettiğini belirten Özdemir, konunun Rekabet Kurulu'na gideceğini, oradan gerekli izinlerin alınmasının ardından medyanın kendi üzerlerine geçeceğini söyledi.
 
Medyaya girip çıkan bir grup olmadıklarını söyleyen Özdemir, "Medyada kalıcıyız" dedi.