Alanyaspor, Kupa Maçı Hazırlıklarına Başladı
Yayınlanma:
Corendon Alanyaspor, Ziraat Türkiye Kupası 5. Turu'nda 17 Ocak Çarşamba günü Samsunspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına yapılan antrenmanla başladı.
Corendon Alanyaspor, Ziraat Türkiye Kupası 5. Turu'nda 17 Ocak Çarşamba günü Samsunspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına yapılan antrenmanla başladı.
Teknik Direktör Fatih Tekke gözetiminde tesislerde gerçekleştirilen antrenmanda, RAMS Başakşehir maçında ilk 11'de forma giyen futbolcular yenileme çalışmaları yaptı. Diğer oyuncular ise ısınma çalışmalarının ardından dar alanda pas, koşu ve çift kale maç yaptı.
Alanyaspor, Samsunspor maçının hazırlıklarını bugün yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Kaynak:IHA
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !...
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Resmi İlanlar
Spor