Alaplı’da 2 Yabancı Uyruklu Şahıs Sahte Para İle Yakalandı

Alaplı’da 2 Yabancı Uyruklu Şahıs Sahte Para İle Yakalandı
Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde bir araca yapılan aramada çok sayıda sahte dolar para ele geçirildi.

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde bir araca yapılan aramada çok sayıda sahte dolar para ele geçirildi. Olayda 2 yabancı uyruklu şahıs yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Zonguldak'ın Alaplı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Akçakoca ilçesinde sahte para ile alışveriş yapıldığı ihbarını alan ekipleri bir otomobili ilçe girişinde durdurdu. Otomobile yapılan aramada elde edildiği değerlendirilen bir miktar Türk Lirası, bir miktar Riyal ile sahte olduğu değerlendirilen yaklaşık 2 bin 500 Amerikan doları ele geçirildi.

Gözaltına alınan yabancı uyruklu Muhammet Zeyno (36), Muhammet Sait Alako (32) isimli şahıslar çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.