Alim, Rize Çayının 99 yılı fotoğraf sergisini ziyaret etti

Alim, Rize Çayının 99 yılı fotoğraf sergisini ziyaret etti
ÇAYKUR Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim, Çınar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından sergilenen "Cumhuriyetimizin 100. Yılında Rize Çayının 99. Yılı Fotoğraf Sergisi"ni ziyaret etti.

ÇAYKUR Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim, Genel Müdür Yardımcıları Zeki Karaoğlu ve Erdinç Hatinoğlu ile birlikte Çınar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Araştırmacı-Yazar Recep Koyuncu tarafından İsmail Kahraman Kültür Merkezinde sergilenen "Cumhuriyetimizin 100. Yılında Rize Çayının 99. Yılı Fotoğraf Sergisi"ne ziyarette bulundu.

1924'ten günümüze kadar gelen Ziraat Çay Fidanlığında çay üretim denemeleri sırasında çekilen fotoğraflardan oluşan sergiyi ziyaret eden Genel Müdür Alim, “Sofralarımızın ve bölge ekonomisinin vazgeçilmez ürünü çayın ülkemizdeki serüvenini bir kez daha görsel olarak yaşamış olduk. Bu süreci gün ışığına çıkartan Recep Koyuncu hocamızın emeğine sağlık ona teşekkür ediyorum” dedi.

Genel Müdür Alim, sergiyi gezerek Recep Koyuncu’dan sergi hakkında bilgi aldı.

caykur-genel-muduru-alim-rize-cayinin-99-yili-fotograf-sergisini-ziyaret-etti-2.jpg

caykur-genel-muduru-alim-rize-cayinin-99-yili-fotograf-sergisini-ziyaret-etti-3.jpg

caykur-genel-muduru-alim-rize-cayinin-99-yili-fotograf-sergisini-ziyaret-etti-1.jpg

Kaynak:ZEYNEP TAYLAN

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum