Ankara’da Kurban Kesim Alanındaki Yoğunluk Havadan Görüntülendi

Ankara’da Kurban Kesim Alanındaki Yoğunluk Havadan Görüntülendi
Ankara'da Kurban Bayramı'nın ilk gününde kurban kesim alanlarında yoğunluk yaşandı.

Ankara'da Kurban Bayramı'nın ilk gününde kurban kesim alanlarında yoğunluk yaşandı. Sabahın erken saatlerinde vatandaşlar kurban ibadetini yerine getirmek için kesim alanlarına akın etti.

Kurban Bayramı'nın ilk gününde Ankara'da vatandaşlar kurban kesim alanlarına akın etti. Bağlum Kurban Pazarı başta olmak üzere birçok noktada hem yaya hem araç trafiğinde dikkat çeken bir yoğunluk oluştu. Özellikle Bağlum çevresinde trafik kilitlenirken, kesim sırası bekleyen vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturdu.

Vatandaşlar, sabah namazının ardından kesim alanına geldiklerini ifade ederek, yaklaşık bir buçuk ila 2 saat sıra beklediklerini belirttiler. Havanın sıcak olmasının işleri daha da zorlaştırdığını dile getiren vatandaşlar, yoğunluğa rağmen ibadetlerini yerine getirmenin huzurunu yaşadıklarını söylediler.

Kesim alanındaki kalabalık ve çevredeki araç trafiği dron ile havadan görüntülendi. Ankara genelinde bayram boyunca kesim alanlarında yoğunluğun devam etmesi bekleniyor.

Ankara’da Kurban Kesim Alanındaki Yoğunluk Havadan Görüntülendi

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.