Araştırma Görevlisinin Nöbet Sırasında Kalbi Durdu
Yayınlanma:
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde görev yapan bir araştırma görevlisinin sabaha karşı nöbet sırasında kalbi durdu.
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde görev yapan bir araştırma görevlisinin sabaha karşı nöbet sırasında kalbi durdu. Çalışma arkadaşları tarafından müdahale edilen şahsın tedavisi sürüyor.
Konuyla ilgili ADÜ Hastanesi'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Hastanemizde araştırma görevlisi olarak çalışmakta olan, bilinen diyabet, obezite ve uyku apne sendromu mevcut olan asistanımız bugün sabaha karşı nöbet sırasında kalp durması olmuştur. İvedilikle tüm doktorlarımız ve ekibimiz tarafından müdahalesi gerçekleştirilen çalışma arkadaşımızın tedavisi halen anestezi yoğun bakımda devam etmektedir. Kendisine acil şifalar dileriz" denildi.
Kaynak:IHA
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !...
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Resmi İlanlar
Güncel