Ardeşen’in Sultanları Dolu Dizgin

Ardeşen’in Sultanları Dolu Dizgin
Hentbol Kadınlar 1. Ligi’nde Rize rüzgarı esmeye devam ediyor. Erteleme maçında Samsun’u tek sayı farkla deviren Ardeşen Belediyesi SK, ligi ikinci sırada tamamlayarak Süper Lig yolunda dev bir adım daha attı.

Hentbol Kadınlar 1. Lig B Grubu 10. hafta erteleme mücadelesinde bölge derbisi heyecanı yaşandı. Pazar Mehmet Akif Pirim Spor Salonu’nda Samsun Gençlik ve Spor Kulübü’nü ağırlayan Ardeşen Belediyesi Spor Kulübü, parkeden 39-38’lik skorla galip ayrılarak taraftarına büyük bir sevinç yaşattı.

Karşılaşmaya hızlı başlayan ve oyunun kontrolünü eline alan Ardeşen ekibi, soyunma odasına 20-17 önde girdi. İkinci yarıda Samsun ekibinin baskısını artırmasına ve skoru eşitleme çabalarına karşın; disiplinden taviz vermeyen Rize ekibi, son saniyeye kadar sürdürdüğü mücadelesini galibiyetle taçlandırdı.

Süper Lig hedefi doğrultusunda Play-Off oynamayı haftalar öncesinden garantileyen Ardeşen Belediyesi SK, bu kritik galibiyetle puanını yükselterek normal sezonu B Grubu’nda 2. sırada bitirdi.

Temsilcimiz, 15-17 Mart tarihlerinde düzenlenecek olan ve şampiyonun Süper Lig’e yükseleceği Play-Off karşılaşmaları için hazırlıklarına yarın start verecek.

Rize’nin Gururu Oldular

Disiplinleri, sönmeyen inançları ve sahadaki savaşçı ruhlarıyla Rize’yi başarıyla temsil eden Ardeşenli sporcular; elde edilen bu başarının tesadüf olmadığını, emeğin ve disiplinin ürünü olduğunu tüm Türkiye’ye bir kez daha kanıtladı.

Kaynak:ÇİĞDEM KÖROĞLU

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.