Arnavutköy’de Kız Meselesi Yüzünden Çıktığı İddia Edilen Kavga Kamerada

Arnavutköy’de Kız Meselesi Yüzünden Çıktığı İddia Edilen Kavga Kamerada
Arnavutköy'de kız meselesi yüzünden çıktığı iddia edilen kavga cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Arnavutköy'de kız meselesi yüzünden çıktığı iddia edilen kavga cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Görüntülerde bir grubun, bir kişiye acımasızca saldırdığı görüldü.

Olay, geçtiğimiz gün gece saatlerinde Taşoluk Mahallesi'nde gerçekleşti. İddiaya göre kız yüzünden gerçekleşen tartışma sonrasında kavgaya dönüştü. Çıkan kavga da bir grubun başka bir kişiye acımasızca saldırdığı görüldü. Kavga anları vatandaşların cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Görüntülerde ticari taksiler ile olay yerinde bulunan kişilerin kavgaya tutuştuğu ve birbirlerine "seni vuracağım, mermi atacağım" gibi cümleler kullandıkları duyuldu.

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.