Artvin’de 3 büyüklüğünde deprem
Yayınlanma:
Artvin'in Borçka ilçesinde gece saatlerinde 3,0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
Artvin’in Borçka ilçesinde gece saat 00.17’de deprem meydana geldi. Deprem, AFAD ve Kandilli Rasathanesinin internet sitesinde farklı verilerle yer aldı.
Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü, depremin merkez üssünün Borçka ilçesine bağlı Uğurköy olduğunu ve büyüklüğünün 3,0 olarak ölçüldüğünü açıkladı. Depremin 5 kilometre derinlikte gerçekleştiği belirtildi.
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ise depremin merkez üssünü Gürcistan’ın Ozurgeti, Guria bölgesi olarak gösterdi ve Borçka’ya 38,34 kilometre mesafede olduğunu ifade etti. AFAD’ın açıklamasına göre depremin büyüklüğü 2,8, derinliği ise 11,05 kilometre olarak kaydedildi.
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !...
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Resmi İlanlar
Karadeniz