Artvin’de Denizde Kaybolan Balıkçıyı Arama Çalışmaları Sürüyor

Artvin’de Denizde Kaybolan Balıkçıyı Arama Çalışmaları Sürüyor
Artvin'in Arhavi ilçesinde balıkçılık yapan 71 yaşındaki Mehmet Aykut serinlemek için girdiği denizde kayboldu.

Artvin'in Arhavi ilçesinde balıkçılık yapan 71 yaşındaki Mehmet Aykut serinlemek için girdiği denizde kayboldu. Ekipler hem denizden, hem de helikopterle havadan arama çalışmalarını sürdürüyor.

Artvin'in Arhavi ilçesinde 19 Ağustos Cumartesi günü, teknesiyle denize açılan ve daha sonra kendisinden haber alınamayan Mehmet Aykut için arama kurtarma çalışması başlatıldı.

Kıyıdan 2 kilometre açıkta demirlediği teknesinde bulunamayan Aykut için Deniz polisi ve Sahil Güvenlik ekiplerinin denizde yaptığı arama çalışmalarına helikopterle havadan destek verildi.

Aykut'un ailesi ve sevenlerinin umutlu bekleyişi sürüyor.

Artvin’de Denizde Kaybolan Balıkçıyı Arama Çalışmaları Sürüyor

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.