Aşırı hız kazaya neden oldu: 3'ü ağır, 6 Yaralı

Aşırı hız kazaya neden oldu: 3'ü ağır, 6 Yaralı
Ankara'da aşırı hız yapan aracın çarptığı otomobil takla attı. Hurdaya dönen araçta 3'ü ağır 6 kişi yaralandı...

Ankara'da aşırı hız yapan aracın çarptığı otomobil takla attı. Hurdaya dönen araçta 3'ü ağır 6 kişi yaralandı. Trafiğin durma noktasına geldiği Samsun Yolu'nda ambulanslar olay yerine ulaşmakta güçlük çekti.

Kaza, akşam saatlerinde Mevlana Bulvarı AŞTİ karşısında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, aşırı hız yaptığı ileri sürülen 807 BAK plakalı Belçika uyruklu spor otomobil, Osman Özdemir (46) yönetimindeki 06 VGJ 54 plakalı otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle direksiyon hakimiyetini kaybeden Özdemir'in kullandığı araç takla attı. Otomobilde bulunan 2'si çocuk 6 kişi, araç içerisinde sıkıştı. Yoldan geçmekte olan diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi çağırıldı. Bu sırada uzun süre kilitlenen trafikte ilerlemekte güçlük çeken ambulanslar ise olay yerine ulaşmakta zorluk çekti. Kazanın meydana geldiği bölgeye gelen ekipler araç içerisinde sıkışanları çıkartmak için olay yerine itfaiye ekibi istedi. x

Araçtan çıkartılan Gülsüm Özdemir (34), Fikriye Özdemir ve Recep Özdemir ağır yaralandı. Kazada ağır yaralananlar vakit kaybedilmeden ambulanslarla hastaneye kaldırılırken araçta bulunan Furkan Özdemir (10) ve Berhan Ayhanoğlu ise uzun süre kazanın etkisinden çıkamadı. Bu sırada polis ve sağlık ekiplerinin kazada yaralanan çocukları teselli ederek tedavi etmeleri dikkat çekti. Olay yerinde ilk müdahaleleri yapılan çocuklar daha sonra ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan araç sürücüsü Osman Özdemir ise uzun süre kazanın şokunu üzerinden atamadı.

Polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.