Atletizmde Türkiye Birinci Ve İkincisi Gaziantep’ten

Atletizmde Türkiye Birinci Ve İkincisi Gaziantep’ten
Okul sporlarının yaygın olarak uygulandığı Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarında öğrenciler farklı alanlarda başarılara imza atmaya devam ediyor.

Okul sporlarının yaygın olarak uygulandığı Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarında öğrenciler farklı alanlarda başarılara imza atmaya devam ediyor. Kayseri'de düzenlenen Lise Genç Kız A Kategorisinde Okullararası Atletizm Türkiye Finallerinde yarışan Hatice Kılıç Türkiye birinciliğini Neslihan Toktaş ise Türkiye ikinciliğini kazandı.

Kayseri İlinde düzenlenen Lise Genç Kız A Kategorisinde Okullar Arası Atletizm Türkiye Final müsabakalarında Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri öğrencilerinden Milli Takım Sporcusu Hatice Kılıç 1500m branşında Türkiye 1.si, Neslihan Toktaş 400m branşında Türkiye 2.si oldu. Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları Genel Müdürü İsmet Tiryaki başarılı sporcuları kutlayarak Kayseri'de gerçekleştirilen yarışmalarla ilgili bilgiler aldı. Tiryaki okul sporları içerisinde bir çok branşın GKV Özel Okulları bünyesinde aktif olarak sürdürüldüğünü, öğrencilerin yetenekleri doğrultusunda eğitilerek yerel, bölgesel, ulusal ve uluslararası arenalarda büyük başarılara imza attıklarını ifade etti.

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.