Ayazma Kapalı Pazar Alanı’nın Brandaları Yenilendi
Yayınlanma:
İzmit Belediyesi, vatandaşların ve esnafın talebi üzerine Ayazma Mahallesi Kapalı Pazar Alanı'nın şeffaf brandalarını yeniledi.
İzmit Belediyesi, vatandaşların ve esnafın talebi üzerine Ayazma Mahallesi Kapalı Pazar Alanı'nın şeffaf brandalarını yeniledi.
İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Ayazma Mahallesi semt sakinlerinin ve pazar esnafının taleplerine cevap vererek, geçmiş seneler içerisinde tahrip olmuş, sökülmüş ve tamir edilemeyecek derecede yıpranmış olan pazar yeri cephe brandalarının tamamını yenileri ile değiştirdi. Hem katlanarak tam boy hem de makaralı-ipli pratik sistemle yarım boy katlanan 63 cephe brandası sayesinde, pazar alanında vatandaşlar için konfor ve özellikle de kış aylarında korunaklı ortam sağlanmış olacak.

Kaynak:IHA
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !...
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Türkiye