Aydın Büyükşehir Belediyesi Nazım Hikmet’i Andı

Aydın Büyükşehir Belediyesi Nazım Hikmet’i Andı
Aydın Büyükşehir Belediyesi, evrensel şairlerden Nazım Hikmet'i aramızdan ayrılışının 60. yılında şiirlerinden bestelenen şarkılarla andı.

Aydın Büyükşehir Belediyesi, evrensel şairlerden Nazım Hikmet'i aramızdan ayrılışının 60. yılında şiirlerinden bestelenen şarkılarla andı. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Türkiye'nin yetiştirdiği en büyük şiir ustalarından olan Nazım'ı saygıyla andıklarını söyledi.

Şükran Güngör-Yıldız Kenter Tiyatro Salonu ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen anma konserinde usta şairin farklı bestecilerce bestelenen "Mavi Liman', "Memleket', "Güzel Günler Göreceğiz" gibi eserleri seslendirildi. Konser, Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı eğitmenlerince gerçekleştirildi. Seyirciler ise Nazım Hikmet'i unutmadığı için Başkan Çerçioğlu'na teşekkür etti.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Nazım Hikmet’i Andı

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.