Bakan Kurum'dan Valilik ve Belediye Ziyareti

Bakan Kurum'dan Valilik ve Belediye Ziyareti
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Rize Valiliği ile Rize Belediyesini ziyaret etti.

Bir dizi programa katılmak üzere Rize’ye gelen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Kültür Park'ta düzenlenen "2023'e Doğru Şehir Buluşmaları" programının ardından Rize Valiliği ile Rize Belediyesine ziyarette bulundu.

Valilik şeref defterini imzalayan Bakan Kurum, Vali Kemal Çeber ile bir süre görüştü.

Vali Çeber, Şehit Oktay Türüt'ün Annesi Hatçe Türüt'ün Bakan Kurum için özel olarak pişirdiği mısır ekmeğini kendisine hediye etti.

Ziyarete AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Hayati Yazıcı, Rize Milletvekili Dr. Osman Aşkın Bak ile diğer ilgililer eşlik etti.

Bakan Kurum, Valilik ziyaretinin ardından Rize Belediyesini ziyaret ederek, Belediye Başkanı Rahmi Metin’den çalışmalarla ilgili brifing aldı.

cevre-sehircilik-ve-iklim-degisikligi-bakani-murat-kurum-rize-valiligini-ziyaret-etti-5.jpgcevre-sehircilik-ve-iklim-degisikligi-bakani-murat-kurum-rize-valiligini-ziyaret-etti-1.jpgcevre-sehircilik-ve-iklim-degisikligi-bakani-murat-kurum-rize-valiligini-ziyaret-etti-3.jpgcevre-sehircilik-ve-iklim-degisikligi-bakani-murat-kurum-rize-valiligini-ziyaret-etti-4.jpgcevre-sehircilik-ve-iklim-degisikligi-bakani-murat-kurum-rize-valiligini-ziyaret-etti-6.jpgcevre-sehircilik-ve-iklim-degisikligi-bakani-murat-kurum-rizede.jpgcevre-sehircilik-ve-iklim-degisikligi-bakani-murat-kurum-rize-belediyesini-ziyaret-etti-1.jpgcevre-sehircilik-ve-iklim-degisikligi-bakani-murat-kurum-rize-belediyesini-ziyaret-etti-3.jpgcevre-sehircilik-ve-iklim-degisikligi-bakani-murat-kurum-rize-belediyesini-ziyaret-etti-4.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.