Bakan Yanık, Hatay’da Çadır Kenti Ziyaret Etti

Bakan Yanık, Hatay’da Çadır Kenti Ziyaret Etti
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Hatay'da çadır kent ziyaretinde bulundu.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Hatay'da çadır kent ziyaretinde bulundu. Bakan Yanık, burada eğitim gören çocuklar ile buluştu.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Hatay'da ziyaretlerde bulundu. Antakya'da Orhanlı çadır kentinin ziyaret eden Bakan Yanık, Psikososyal Destek, Çocuk Oyun Alanı, Tiyatro Gösterisi ve Sosyal Market alanlarında vatandaşlar ile bir araya geldi. Çadır kentte eğitim gören çocuklar ile zaman geçiren Yanık, daha sonra depremzedeleri ziyaret etti.

Daha sonra Bakan Yanık, çadır kentin ardından Antakya'da bulunan Çocuk Destek Merkezi'nde (ÇODEM) görev yapan personeller ile bir araya geldi.

Bakan Yanık, Hatay’da Çadır Kenti Ziyaret Etti

Bakan Yanık, Hatay’da Çadır Kenti Ziyaret Etti

Bakan Yanık, Hatay’da Çadır Kenti Ziyaret Etti

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.