Bakırcı'dan İlginç Ceza

Bakırcı'dan İlginç Ceza
Salarha yolu üzeri dere kenarına dökülen çöp ve hafriyatla mücadeleye devam eden Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı tesadüfen yakaladığı kişilere ilginç bir cezalar uyguluyor.

Bölgede incelemelerde bulunurken yol kenarına hafriyat dökenleri gören Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı olaya anında müdahale etti. Yasak alana dökülen hafriyattan dolayı kişilere sitem eden Bakırcı daha sonra ilginç bir ceza uygulamasında bulundu.

Dökülen hafriyat tekrar araca yüklendi.

w.20100511171031..jpg

İzinsiz ve yasak bölgeye dökülen hafriyatı yine döken kişilere elleriyle araca geri yükleten Başkan Bakırcı vatandaşları yasal döküm alanına yönlendirdi.

Başkan Bakırcı  bu bölgede yakaladığı başka bir kişinin anahtarlarını alarak yetkililere teslim etmiş, yine çöp dökerken başkanın geldiğini görünce yaya kaçan bir vatandaşında aracını çektirmiş ve cezai işlem uygulatmıştı.