Baro Başkanı Av. Peçe’den Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Destek Çağrısı

Baro Başkanı Av. Peçe’den Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Destek Çağrısı
Rize Baro Başkanı Av. Ümit Peçe, ülkemizdeki istikrarın devamı için Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanı Seçimi 2. Tur’unda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın desteklenmesi çağrısında bulundu.

Rize Baro Başkanı Av. Ümit Peçe, 28 Mayıs Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanı Seçimi 2. Turu için seçmenlere çağrıda bulundu.

Baro Başkanı Av. Peçe, ülkemizde istikrarın devamı ve güçlü Türkiye için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın desteklenmesi gerektiğini belirterek, “Demokrasinin gereği seçimler için Pazar günü yeniden sandığa gideceğiz. Seçimler; ülkemize, ilimize hayırlı olsun. Son 21 yılda Türkiye’de her alanda yaşanan değişim ve dönüşüm ortadadır. Büyüyen ve gelişen ülkemizde istikrarın devamı için yeniden hemşehrimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı parlamentoda olduğu gibi Cumhurbaşkanı Seçimi’nde de güçlü bir şekilde desteklemeliyiz. Kazanan Türkiye olacak.” dedi.

Kaynak:Bayram Ali Sarı

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.