Başbakan Erdoğan'ın Acı Günü

Başbakan Erdoğan'ın Acı Günü
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın acı kaybı...

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın teyzesi Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Adnan Er'in annesi Meliha Er (76) hayatını kaybetti. Yarın toprağa verilecek Meliha Er'in cenaze törenine Başbakan Erdoğan'ın da katılacağı belirtildi.

Rize'nin  Pazarköy Köyü'ndeki evinde bu sabaha karşı geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden 76 yaşındaki 6 çocuk annesi Meliha Er'in cenazesi yarın (Çarşamba günü) İkindi Namazına müteakiben Rize'nin Güneysu İlçesindeki Merkez Camii'nde kılındıktan sonra Pazar Köyü'ndeki Aile Kabristanlığına defnedilecek.

Meliha Er'in, hayatını kaybetmeden önce, bayram nedeniyle ziyaretlerde bulunmak amacıyla evinden çıkıp bir otomobile binmek istediği sırada fenalaştığı belirtildi.

Vefat eden Meliha Er, Ankara Kredi ve Yurtlar Kurumu Bölge Müdürü Recep Ali Er, Ticaret ve Sanayi Odası üyesi Ali Yaşar Er, A Haber Genel Yayın Yönetmeni Cengiz Er, Danıştay üyesi İbrahim Er, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Sosyal ve Kültür İşler Dairesi Başkanı Adnan Er ve Fatih Sultan Er'in anneleriydi.

meliha-er.jpg

olay53 camiası olarak Sayın Başbakanımız ile Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Adnan Er ve Er Ailesine sabır ve başsağlığı dileklerimizle Merhume Meliha Er'e Allah (c.c.)den rahmet diliyoruz...

İLGİLİ HABERİMİZ

Cenaze Töreninde Yer Değişikliği