Başkan Çerçioğlu’dan 23 Nisan Mesajı

Başkan Çerçioğlu’dan 23 Nisan Mesajı
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluşunun 103. yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluşunun 103. yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Çerçioğlu mesajında şunları ifade etti:

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin varlığı, ülkemizde demokrasinin yansımasıdır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, "Özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir" diyerek Meclisimizin temelini atmıştır. Meclisimiz, savaş meydanlarında verilen mücadelenin zaferle taçlandırılmış halidir. Olağanüstü şartların meclisi olan ilk Meclis, bu ülkenin temel taşlarını döşedi ve içerisinden birçok "kahraman" çıkararak Milli Mücadele'yi yönetti. Bundan 103 yıl önce Ankara'da Gazi Meclisimizi kuran başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm gazilerimizi ve şehitlerimizi şükran, minnet, saygı ve rahmetle anıyoruz. Baharın geldiği bugünlerde çocuklarımızla birlikte daha güzel bir geleceğin hayalini kuruyoruz. Tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı en içten duygularımla kutluyorum."

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.