Başkan gençlerle bir arada
Gençlerle bir araya gelen Başkan Bakırcı gençlere nasihat etti. “Girmiş olduğunuz ortamlara ve arkadaş çevrenize dikkat edin. Çağın illeti olan uyuşturucu ve benzerlerinden kesinlikle uzak durun. Bulaşmış arkadaşlarınızı da kurtarmaya çalışmayın sizi de içine çekebilir”
Hafta sonunu gençlere ayıran Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı Cumartesi akşamı Mavi Umut Derneğini ziyaret etti. Toplantı salonunu miting yerine çeviren gençler sıkıntılarını Başkan Bakırcı ile paylaştı.
Pazar sabahı ise Dağbaşı mevkii Dağhan Restoranda kahvaltılı toplantıda gençlerle buluşan Başkan Bakırcı ve beraberindekiler Rize gençliğinin geleceği için istişare ettiler. Gençler toplantıda Rize için yapılanları da değerlendirdi.
Sosyal belediyecilikte 5 yılda 3 misli yol kat edildiğini belirten gençler daha fazlası için fikirlerini belirttiler. Şehir tiyatrosundan, geciken Rize lisesi inşaatına, aktivite üretecek alandan, öğrenci yurduna kadar birçok alanda düzenlemeler yapılmasını istediler.
Rize’nin her alanda hızla geliştiği ortak fikrini savunan gençler bunun ileriki yıllara köklü ve kendini yenileyici olarak yayılması için temel taşlarının oluşturulması gerektiğini söyleyen gençler, bunun için bir çok alanda ilkleri başaran Başkan Bakırcıdan yardım istediler.

