Başkan Serkan Acar’dan Seçim Şarkısı: "Az Laf Çok İş, Bu Birinci Kural"

Başkan Serkan Acar’dan Seçim Şarkısı: "Az Laf Çok İş, Bu Birinci Kural"
Yeni dönemde tekrar aday gösterilen MHP'li Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, yayınladığı yeni seçim şarkısıyla dikkat çekti.

Yeni dönemde tekrar aday gösterilen MHP'li Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, yayınladığı yeni seçim şarkısıyla dikkat çekti. Başkan Acar'ın şarkısında, "az laf çok iş, bu birinci kural" sözleri öne çıktı.

İki dönemdir belediye başkanlığını sürdüren ve üçüncü dönem için yola çıkarak partisi tarafından tekrar aday gösterilen Cumhur İttifakının Milliyetçi Hareket Partili (MHP) Aliağa Belediye Başkan Adayı Serkan Acar, merakla beklenen seçim şarkısını yayınladı. Rap tarzında seslendirilen seçim şarkısında, Belediye Başkanı Serkan Acar'ın 5 yıllık görev süresinde hayata geçirdiği projeler yer aldı. Cumhur İttifakı Aliağa adayının şarkısında, "az laf çok iş, bu birinci kural" sözleri öne çıktı.

Yeni dönem içinde mesaj verilen şarkıda, "Bu kenti Ege'nin yıldızı yapacağız. Yaptık daha çok yapacağız, halka hizmette çok fark atacağız" sözleri dikkat çekti.

Başkan Serkan Acar’dan Seçim Şarkısı: "Az Laf Çok İş, Bu Birinci Kural"

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.