Başkan Ünlü Gençlerle Buluştu

Başkan Ünlü Gençlerle Buluştu
Çorum'un Bayat Belediyesi tarafından düzenlenen 2. Geleneksel Bayat Bahar Şenliği renkli görüntülere sahne oldu.

Çorum'un Bayat Belediyesi tarafından düzenlenen 2. Geleneksel Bayat Bahar Şenliği renkli görüntülere sahne oldu. Kuşçaçimen Yaylası'nda gerçekleştirilen şenlikte Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, gençlerle bir araya gelerek sohbet etti.

Gençlere tavsiyelerde bulunan Başkan Ünlü, "Hayata hazırlanabilmeniz adına her zaman kendinizi ekstra donelerle geliştirin. Gelecekte bugün yaptığınız tüm bu çalışmalar ve gayretlerin karşılığını alacaksınız. İnsana yapılan yatırımın hiçbir zaman boşa gitmeyeceğini, eğitime ve geleceğimiz olan gençlere yapılan yatırımları en önemli, en büyük yatırımlar olduğunun farkındayız." dedi.

Bayat Kaymakamı Yunus Emre Vural'ın da katıldığı şenlik doğa yürüyüşü, halk oyunları ekibi gösterisi, çuval yarışı, halat çekme, yumurta taşıma yarışı, futbol ve voleybol maçlarıyla sona erdi.

Başkan Ünlü Gençlerle Buluştu

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.