Batman Petrolspor, Oyuncuları Şehit Ve Gazi Çocuklarıyla Sahaya Çıktı

Batman Petrolspor, Oyuncuları Şehit Ve Gazi Çocuklarıyla Sahaya Çıktı
Batman Petrolspor, konuk ettiği Ergene Velimeşe SK maçına "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" yazılı pankart eşliğinde şehit ve gazi çocuklarıyla sahaya çıktı.

Batman Petrolspor, konuk ettiği Ergene Velimeşe SK maçına "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" yazılı pankart eşliğinde şehit ve gazi çocuklarıyla sahaya çıktı. Ev sahibi takım, maçtan 3-1 galip ayrıldı.

TFF 3. Lig 2. Grup'un 17. haftasında Batman Petrolspor, Ergene Velimeşespor'u Batman Şehir Stadyumu'nda konuk etti. Oyuncular, sahaya "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" yazılı pankart ile şehit ve gazi çocukları ile birlikte sahaya çıktı.

Futbolcuların yürek ısıtan bu hareketi, stadı dolduran seyircilerden de tam destek gördü. Batman Valisi Ekrem Canalp'ın da şehit ve gazi yakınları arasında izlediği maçın sonunda Batman Petrolspor, Ergene Velimeşespor'u 3-1 mağlup etti.

Batman Petrolspor, Oyuncuları Şehit Ve Gazi Çocuklarıyla Sahaya Çıktı

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.