Bayramoğlu Rize'yi Temsil Edemez
BAYRAMOĞLU RİZELİYİ’DE, BAŞBAKANI’DA TEMSİL EDEMEZ
Saadet Partisi Rize İl Başkanı Cemil Çolak yaptığı açıklamada, Bayramoğlu’nun açıklamasını talihsiz ve akıllara ziyan bir açıklama olarak değerlendirip şunları kaydetti, “Sayın Ali Bayramoğlu’nun açıklaması talihsiz ve akıllara ziyan bir açıklamadır. Sayın Bayramoğlu bu üslubu bir çok kez kullanmıştır ve bu konuda sabıkalıdır. Böyle çirkin açıklamalar yapan bir kişinin ne Rizeliyi nede Sayın Başbakanı temsil etmesi mümkün değildir”.
Saadet Partisi Rize İl Başkanı Cemil Çolak Yasa Tasarısına karşı çıkanların arasında Başbakan’ında olduğunu belirterek, “ Bu tasarıya Sayın Başbakan’da karşı çıkmıştır ve Sayın Başbakan bu tasarıyı rafa kaldırmıştır. Konunun hakikati budur. Şimdi Sayın Bayramoğlu’nun bu sözlerinden Sayın Başbakan’da nasibini almış olmuyor mu?” dedi.
BAYRAMOĞLU’NUN SÖZLERİ CEHALETİN ZİRVESİDİR
İl Başkanı Cemil Çolak Bayramoğlu’nun yaptığı konuşmayla hakaret ettiğini belirterek, “Ayrıca bir yasa tasarısını beğenmek veya beğenmemek, çıkması için çalışmak veya çıkmaması için çalışmakta her fert, kurum ve siyasi parti özgür davranır ve davranmıştır. Yasa Tasarısının aleyhinde olmayı ve çıkmaması için çalışmayı zibidilik olarak değerlendirmek cehaletin zirvesidir ve insanları umursamamanın, fikirlerine önem vermemenin ve hakaret etmenin açık, net göstergesidir” ifadelerini kullandı.
KÖTÜ SÖZ SAHİBİNE AİTTİR
Saadet Partisi Rize İl Başkanı Cemil Çolak Bayramoğlu’nun sözlerini “kötü söz sahibine aittir” ifadesi ile değerlendirip, “ Yasa Tasarısına kısmen veya tamamen karşı olan ve çıkmaması için çalışanlara çirkin sözler söylemek Sayın Bayramoğlu’nun haddi değildir. Ayrıca kötü söz sahibine aittir. Sayın Bayramoğlu’nu sarf ettiği sözler münasebetiyle şiddetle kınıyoruz” dedi.
