Bekaroğlu'ndan Ağır Eleştiri - VİDEO İZLE
Programa konuk olan Has Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bekaroğlu yaşanan sıkıntıları değerlendirdi. Çaykur genel müdürü İmdat sütlüoğlu'nun çaykur için bir şans olarak gördüğünü söyleyen Bekaroğlu bu yıl yaşanan sıkıntıları ise talihsizlik olarak nitelendirdi.
Gürcistanda çaylar ağaç oldu yorumunu yapanlara da sert çıkan bekaroğlu bunun üreticiye yönelik yapılmış bir tehdit olduğunu belirtti.
Bekaroğlu sorunların çözümü için bir kanunun şart olduğunun altını çizerek, sorunlarla topyekün mücadele edilmesi gerektiğine vurgu yaptı. Özel sektörün düşük fiyatla (60 -70 kuruşa) çay almasını da eleştiren Bekaroğlu, bunun insafsızlığın ötesinde olduğunu belirterek Özel sektöre ateş püskürürek yapılanların ahlaksızlık hatta Eşkiyalık olduğunu söyledi.
Bekaroğlu İlk günde uygulanan kontenjanın üreticiyi eşkiyaların kucağına ittiğini belirterek, Çay sektöründe bir kanun düzenlemesinin şart olduğunu ancak Ali Bayramoğlu'nun yapmaya çalıştığı düzenlemenin tuzak olduğu belirtti.