Bekaroğlu'ndan şok belge

Bekaroğlu'ndan şok belge
Saadet Partisi"nin İstanbul adayı, Büyükşehir Belediyesi"nin tanıtım bütçesiyle ilgili bir yolsuzluk dosyasını Perşembe günü açıklayak

İstanbul'daki yolsuzluk dosyası açıklamasına Saadet Partisi de katılıyor. Partinin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Bekaroğlu, Perşembe günü İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde gerçekleşen bir yolsuzluğu belgeleyeceğini açıkladı.

Belediyenin tanıtım bütçesini mercek altına alan Bekaroğlu, "Bana, "Siz yolsuzlukla ilgili değilsiniz" deniyor. Hayır öyle bir şey yok. Elimizde bir tane örnek olay var ve bununla ilgili bir açıklama yapacağız. Üzerinde çalışıyoruz" şeklinde konuştu.
500 MİLYON DOLAR VE TOPBAŞ'IN AKRABASI
"500 milyon dolar korkunç bir rakam. Neredeyse yaptığı yatırımları tanıtmak için 3'te biri oranında tanıtım yapıyor bu korkunç bir şey" diyen Bekaroğlu, "Buradan rant alanı oluşturulup  belli firmalara aktarılıyor. Bunlar kimdir, ne bağlantıları var? diye soruyoruz. Üçüncüsü de, bu işin başında, yönetimde Sayın Topbaş'ın bir akrabası bulunmasını da etik görmüyoruz" dedi.
İSLAMİ MEDYAYA KIRGIN
Merkez medyaya konuştuğu için kendisini eleştiren İslami medyada da kırgın olan Saadet Partisi adayı,”Bizim haberlerimiz çıkmadığı gibi, tartışma programlarına da davet edilmiyoruz. İddia ediyorum ambargo uyguluyorlar. Bu doğruluğu ve ahlaki boyutu tartışılır” şeklinde konuştu.


"SORUMLUSU BAŞBAKAN!"
Adalet Bakanı Şahin'in açıklamalarına da değinen ve ortada açık bir tehdit olduğunu söyleyen Bekaroğlu'na göre, bu durumun sorumlusu Başbakan: Kral gibi hareket ediyor. Bunu hükümet ve medya gücünü kullanarak yapıyor. Asla ve asla farklı seslere tahammül edemiyor.

Bekaroğlu, "Sayın Başbakan"ın "Oylarım %30'a düşebilir çok da önemli değil ama Saadet Partisi'nin %5'i geçmemesi gerekir' şeklindeki bir ifadesini duydum ancak henüz bunu teyit ettiremedim" derken, “Böyle bir tedirginlekleri var” şeklinde konuştu.