Belediye Başkanı Metin, Çevreci Ulaşım Fikir Yarışmasında Dereceye Girenlere Ödüllerini Verdi

Belediye Başkanı Metin, Çevreci Ulaşım Fikir Yarışmasında Dereceye Girenlere Ödüllerini Verdi
Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Avrupa Hareketlilik Haftası 2020 etkinlikleri kapsamında düzenlenen Çevreci Ulaşım Fikir Yarışması’nda dereceye girenlere ödüllerini verdi.

Rize Belediyesi Gençlik Merkezi ve Bilgi Evi (RİBEGEM) tarafından koordine edilen ve “sıfır emisyonlu hareketlilik” sloganıyla Rize’de ulaşım sorunlarına çevreci çözümlerin ve bu konuda yaratıcı fikirlerin üretilmesinin amaçlandığı yarışmaya 25 fikir projesi başvurdu.

Yapılan jüri değerlendirmesi sonucunda; “Sağlık için çevir” proje başlığı ile Alperen Hatinoğlu birinci, “Rize gibi yemyeşil” proje başlığı ile Sami Buğra Küpçük ikinci ve “Alternatif Çevreci Ulaşım” proje başlığı ile Mücahit Tarakçı üçüncülüğü elde etti.

“Yeşil Mavi Rize” proje başlığı ile Seyfican Görgülü ile “Eğer gerçekten istersek yarınlar çok güzel” proje başlığı ile Hilal Hocaoğlu ise mansiyon ödülüne layık görüldü.

Rize Belediye Başkanlığı makamında düzenlenen programda dereceye girenlere Başkan Metin tarafından ödülleri verildi.

Dereceye girenlere verilen ödüller ise şöyle:

“Birincilik Ödülü: 1 adet Bisiklet + Bisiklet kaskı+ Koşu Saati+Bisiklet Gözlüğü,

İkincilik Ödülü: 1 adet Bisiklet + Bisiklet alt ve üst kıyafeti+Koşu ayakkabısı,

Üçüncülük Ödülü: 1 adet bisiklet + Bisiklet kronometresi+Bisiklet eldiveni+ Koşu ayakkabısı,

Mansiyon: 1 adet bisiklet,

Tüm katılımcılara ayrıca kitap ödülü verildi.

rize-belediye-baskani-rahmi-metin,-avrupa-hareketlilik-haftasi-2020-etkinlikleri-kapsaminda-duzenlenen-cevreci-ulasim-fikir-yarismasi’nda-dereceye-girenlere-odullerini-verdi-(3).jpgrize-belediye-baskani-rahmi-metin,-avrupa-hareketlilik-haftasi-2020-etkinlikleri-kapsaminda-duzenlenen-cevreci-ulasim-fikir-yarismasi’nda-dereceye-girenlere-odullerini-verdi-(1).jpgrize-belediye-baskani-rahmi-metin,-avrupa-hareketlilik-haftasi-2020-etkinlikleri-kapsaminda-duzenlenen-cevreci-ulasim-fikir-yarismasi’nda-dereceye-girenlere-odullerini-verdi-(2).jpgrize-belediye-baskani-rahmi-metin,-avrupa-hareketlilik-haftasi-2020-etkinlikleri-kapsaminda-duzenlenen-cevreci-ulasim-fikir-yarismasi’nda-dereceye-girenlere-odullerini-verdi-(4).jpg