Belediyenin Şefkat Eli İş Başında

Belediyenin Şefkat Eli İş Başında
DÜZCE – Sosyal belediyecilik anlayışıyla her daim vatandaşın yanında olan Düzce Belediyesi, düzenli aralıklarla gerçekleştirdiği "Evde Bakım ve Öz Bakım" hizmetini Kurban Bayramı öncesinde yoğunlaştırdı.

DÜZCE(İHA) – Sosyal belediyecilik anlayışıyla her daim vatandaşın yanında olan Düzce Belediyesi, düzenli aralıklarla gerçekleştirdiği "Evde Bakım ve Öz Bakım" hizmetini Kurban Bayramı öncesinde yoğunlaştırdı.

Düzce Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, gerçekleştirdiği çalışmalarla belediyenin şefkatli eli olmaya, ihtiyaç sahiplerinin yüzlerinde tebessüm oluşturmaya ve başta ihtiyaç sahipleri olmak üzere yaşlı ve engelli bireylerin yalnız olmadıklarını göstermeyi sürdürüyor. Müdürlük, bu çerçevede yılın 365 günü sürdürdüğü "Evde Bakım ve Öz Bakım" hizmetlerini yaklaşan Kurban bayramı öncesinde aksatmadan ve yoğunlaştırarak devam ettiriyor. Evlerde yerlerin süpürülmesinden masa, dolap, televizyon, kitaplık, kapı, cam, pencere ve kapı kollarına kadar her alanın temizlenmesini sağlayan ekipler, mutfak, tuvalet ve banyoların da yıkanıp hijyenik hale getirilmesi için çaba gösteriyor.

Yaşlı ve engelli vatandaşların saç sakal kesimlerini de gerçekleştiren ekipler, mücavir alan içerisinde ihtiyaç duyulan her noktada gerçekleştirdikleri çalışmayla "Gönül Belediyeciliğini" Kurban Bayramı öncesinde bir kez daha göstermiş oldu.

Belediyenin Şefkat Eli İş Başında

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.