Benzinlik Çalışanı Önce Sopayla Ardından Bıçakla Yaralayıp Hastanelik Etti

Benzinlik Çalışanı Önce Sopayla Ardından Bıçakla Yaralayıp Hastanelik Etti
Burdur'un Çeltikçi ilçesinde benzin almaya gelen müşteri işletme personelini sopa ve bıçak darbeleriyle yaralandı.

Burdur'un Çeltikçi ilçesinde benzin almaya gelen müşteri işletme personelini sopa ve bıçak darbeleriyle yaralandı.

Olay, 12 Şubat Pazar günü saat 18.15 sularında Burdur'un Çeltikçi ilçesi Bağsaray köyünde bulunan bir benzin istasyonunda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, benzinlikte pompacı olarak çalışan A.Y. isimli şahıs ile yakıt almak için gelen S.C. arasında çıkan tartışma sonucunda, S.C., A.Y.'yi önce sopa ile dövdü, daha sonra bıçakla yaraladı. Çevredekilerin 112 Acil Çağrı Merkezine yaptığı ihbar sonrasında bölgeye jandarma ve ambulans sevk edildi.

Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından A.Y., Bucak Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kafatasında çatlaklar ve kulağında kesikler bulunan A.Y., Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi. A.Y.'yi yaralayan S.C., jandarma ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.