Bingöl Sar Ekipleri, 7 Kişiyi Enkazdan Sağ Çıkardı
Yayınlanma:
Depremin vurduğu Malatya'da görevlendirilen Bingöl SAR Arama ve Kurtarma ekipleri, şuana kadar enkazdan 7 kişiyi sağ bir şekilde çıkardı.
Depremin vurduğu Malatya'da görevlendirilen Bingöl SAR Arama ve Kurtarma ekipleri, şuana kadar enkazdan 7 kişiyi sağ bir şekilde çıkardı.
Asrın felaketi olan ve 10 ili vuran depremin ardından Bingöl SAR Arama ve Kurtarma ekipleri, Malatya'da görevlendirildi. Yaklaşık 20 kişiliyle bölgeye giden ekip, depremin ilk anından beri can başla çalışmaya devam ediyor.
SAR ekibi, şuana kadar depremin yıktığı enkazdan 7 kişiyi sağ çıkarmayı başardı. Ekip lideri Ömer Alan, birçok arama ve kurtarma ekibiyle çalışmalara devam ettiklerini ve umudun hala sürdüğünü aktardı.


Kaynak:IHA
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !...
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Türkiye