Bir Yılda 10 Bin 750 Kişiye Kurs Verildi

Bir Yılda 10 Bin 750 Kişiye Kurs Verildi
Rize Halk Eğitim Merkezi Müdürü Osman Bahri Gülal, 2011-2012 döneminde 10 bin 700 kişiye kurs verdiklerini söyledi.

Gülal, yaptığı açıklamada, yaz döneminde öğrencilere yönelik gitar, bağlama, org ve keman gibi gençlerin ilgi gösterdiği kurslar açtıklarını belirterek, ''Geçlerimizin bedenen ve ruhen gelişimlerine katkı sağlayacak yaz dönemi kurslarına ağırlık veriyoruz''dedi.

Önümüzdeki yıl itibari ile daha fazla alanda kurs açmayı planladıklarını ifade eden Gülal, ''Kurslara yoğun talep oluyor. Her yaş grubundan insanlar bir hobi veya meslek edinmek için kurslarımıza kayıt yaptırıyor. Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü olarak çeşitli alan çalışmaları yaparak kurs sayısını ve çeşitliliğini artırmaya çalışıyoruz. Çalışmalarımızı broşür ve afişlerle duyurmaya gayret ediyoruz. Amacımız her yıl daha yeni ve güzel çalışmalara imza atmak.

2011-2012 döneminde 10 bin 700 kişiye çeşitli alanlarda kurs verdik. Geçen yıl açtığımız kurslarda başarılı sonuçlar elde ettik. Bundan sonra da güzel sonuçların ortaya çıkacağına inanıyorum'' diye konuştu.