Bu Uyarıya Kulak Ver RİZE!

Bu Uyarıya Kulak Ver RİZE!
Rize'de iftar saatine yakın zamanlarda trafik sorunu yaşamak istemiyorsanız emniyetin bu uyarılarına kulak verin:

Rize'de, Ramazan ayı boyunca trafik sorunu yaşanmaması için çeşitli tedbirler alındığı bildirildi. Emniyetin açıklamasında vatandaşlarımızın Ramazan ayı boyunca gidecekleri yerlere zamanında sorunsuz olarak ulaşmaları için iftar saatinden en az yarım saat önce gidecekleri yerlere hareket etmeleri gerektiği vurgulandı.

Rize Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından Ramazan ayı süresince alınacak trafik tedbirleri ile ilgili toplantı düzenlendiği belirtildi.

Şehrin yoğun trafik akışı olan güzergahlarda ekiplerin iftar saatine yakın zamanlarda etkin olarak trafik akışının sağlanması için görev alacakları ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi: ''Vatandaşlarımızın Ramazan ayı boyunca gidecekleri yerlere zamanında sorunsuz olarak ulaşmaları için iftar saatinden en az yarım saat önce gidecekleri yerlere hareket etmeleri gerekmektedir. İftara yakın saatlerde kavşaklarda trafik yoğunluğu yaşanabileceği, bazı sürücülerimizin iftara yetişmek için hız yapma eğilimde olacakları aşikardır. Bunun da kazalara sebebiyet vereceğinden, tüm halkımızın rahat ve huzurlu bir şekilde Ramazan aylarını geçirmeleri için mutlak suretle trafik kurallarına uymaları ve işlerini iftar saatine yakın bir zamana bırakmamaları olası sorunları en aza indirecektir.''