Bülent Korkmaz, istifasını bekleyenlere cevap verdi: “Baskı sorun değil, bununla besleniyorum”

Bülent Korkmaz, istifasını bekleyenlere cevap verdi: “Baskı sorun değil, bununla besleniyorum”
Çaykur Rizespor teknik direktörü Bülent Korkmaz, taraftarların istifa tezahüratlarıyla kendisine yapılmak istenen baskıyı değerlendirdi.

Spor Toto 1. Lig'in 33. haftasında Bolu’da oynanan karşılaşmada Dyorex Boluspor’u 2-0 mağlup ederek zirve yarışını sürdüren Çaykur Rizespor’da teknik direktör Bülent Korkmaz, taraftarların istifa tezahüratlarıyla kendisine yapılmak istenen baskıya cevap verdi. Korkmaz, baskıya alışık olduğunu kaydederek, “Baskı benim için sorun değil. Çünkü ben hayatımı bununla yaşadım. Bununla besleniyorum. Açık ve net söylemek lazım” dedi.

Karşılaşma sonrası kendisine yapılan baskıları değerlendiren Bülent Korkmaz, “Ben 20 sene üst seviye top oynadım. Galatasaray'da oynadım. Milli takımda oynadım. Avrupa kupalarında oynadım. Ben dışarıdan olan baskıya alışık bir insanım. Yani benim için sorun yok. Ben her türlü baskıya ekibimle beraber alışık olduğumuz için biz kendi doğrularımızı yapmaya çalışıyoruz ekiple beraber ama önemli olan bu ikinci yarıdaki yaptığımız transferler de gerçi son 2-3 maçtır var. 1-2 oyuncudan tam faydalanamıyoruz. Onlar da çok bize faydası oldu. Rekabet ortamı oluştu. Bu rekabet ortamı oluştuğu zaman da oyuncular daha iyi oynamaya başladı. Dediğim gibi, benim için baskı, dışarıdan baskı, içeride baskı benim için sorun değil. Çünkü ben hayatımı bununla yaşadım. Bununla besleniyorum. Açık ve net söylemek lazım” dedi.

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
9 Yorum