Bunu Yapan Bir Rizeli İşte Size LPG'li Masa

Bunu Yapan Bir Rizeli İşte Size LPG'li Masa
Karadeniz insanının çaya düşkünlüğü her geçen gün bir kez daha kanıtlanıyor. Masalarına gelen çayın sıcak içilmesinden hoşlanan Karadeniz insanı bu kez de lpgli masa yaptı

Rize'nin Çamlıhemşin ilçesi Behice köyünde yaşayan Mehmet Kaptan tam bir çay tiryakisi. Çayın sıcak içilmesinden yana olan Kaptan “Düşündüm ne yapabilirim diye aklıma böyle bir masa geldi.Masamda çay demliğimin altını yakıyorum sıcak çayımı keyifle içiyorum. Yakında patentini de alacağım” dedi.

mehmet-kaptan-rize-bunu-yapan-bir-rizeli-iste-size-lpgli-masa-2.jpg

Mehmet Kaptan  “Ben şöyle bir şey düşündüm  gelen misafirlere turistlere çaylarını getiriyorduk hizmet vermek için ama  çayı getirdiğimizde soğumaya başlıyordu. Şöyle bir fikir ürettim masaya lpg sini yerleştirdim hizmet olsun diye bunu düşündüm ve gelen müşterilerimiz tarafından ilgi çekiyor herkes diyor ki biz lgp li masada çay içmek istiyoruz bunu böyle bir buluş olarak yaptık şimdi patentini almayı düşünüyorum. Ne gerekiyorsa yapacağım” şeklinde konuştu.

lpgli-masa-mehmet-kaptan-rize-3.jpg

lpgli-masa-rize-mehmet-kaptan.jpg

Mehmet Kaptan'ın eşi Zahide Kaptan ise “Bu masa daha önce böyle lpg li değildi.Eşim dediki bunu lpg li masa yapalım gelen müşterilerimize daha iyi hizmet sunarız bu şekilde masayı yaptı.Gelen müşterilerimizde çok memnun kalıyor.İlk gördüğüm zaman ben çok şaşırdım şok oldum böyle bir fikir nereden geldi aklına ilk gören şok oluyor üstü masa altı tüp bakınca şaşırıyorlar ama sonra diyorlarki Lazların fikri  bir bambaşkaymış demek ki” dedi.

lpgli-masa-mehmet-kaptan-rize-2.jpg

Müşteriler ise “Böyle bir masada çay içmek çok güzel bir şey. Bu bizim yöre insanının çok üstün zekalı oluşu ve üretici oluşunun bir örneğidir. Çayımızı sıcak sıcak içiyoruz. İlk gördüğüm zaman  çok şaşırdım hiç görmediğimiz duymadığımız bir şey güzel oldu" şeklinde konuştu.

lpgli-masa-mehmet-kaptan-rize-1.jpg

mehmet-kaptan-rize-bunu-yapan-bir-rizeli-iste-size-lpgli-masa-1.jpg