Burdur’da Jandarma Ekiplerinden Uyuşturucu Operasyonu: 2 Şahıs Tutuklandı

Burdur’da Jandarma Ekiplerinden Uyuşturucu Operasyonu: 2 Şahıs Tutuklandı
Burdur İl Jandarma ekiplerinin yaptığı uyuşturucu operasyonlarında yakalanan 2 şüpheli tutuklandı.

Burdur İl Jandarma ekiplerinin yaptığı uyuşturucu operasyonlarında yakalanan 2 şüpheli tutuklandı.

Burdur İl Jandarma Komutanlığı unsurları tarafından Burdur ve Bucak Cumhuriyet Başsavcılıkları koordinesinde yapılan çalışmalar sonucu 2 Kasım tarihinde Burdur merkez mülki sınırları içerisinde B.E. isimli şahsın üzerinde yapılan adli aramada 2 gram esrar, 1 gram metamfetamin, 1 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi.

Aynı tarihte Burdur'un Bucak ilçesi mülki sınırları içerisinde A.E., M.A.A. ve M.F.K. isimli şahısların üzerinde ve kullandıkları araçta yapılan adli aramada 15 gram eroin, 1 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi.

3 Kasım tarihinde Bucak ilçesi mülki sınırları içerisinde H.K ve M.T. isimli şahısların üzerinde ve kullandıkları araçta yapılan adli aramada 20 gram eroin, 1 gram metamfetamin, 1 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi.

İcra edilen faaliyetlerde yakalanarak hakkında adli/idari işlem yapılan 6 şüpheliden 2'si tutuklandı, 3 şahıs adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı, 1 şahıs ise ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

Burdur’da Jandarma Ekiplerinden Uyuşturucu Operasyonu: 2 Şahıs Tutuklandı

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.