Bursa Büyükşehir Belediyesporlu Mert Nurettin Aydın’dan Türkiye Şampiyonası’nda 2 Madalya
Yayınlanma:
Aksaray'da düzenlenen İşitme Engelliler Badminton Türkiye Şampiyonası'nda Bursa Büyükşehir Belediyesporlu Mert Nurettin Aydın 2 madalya kazandı.
Aksaray'da düzenlenen İşitme Engelliler Badminton Türkiye Şampiyonası'nda Bursa Büyükşehir Belediyesporlu Mert Nurettin Aydın 2 madalya kazandı.
Dağılgan Spor Salonu'nda yapılan şampiyonaya 63 sporcu katılırken, Bursa Büyükşehir Belediyesporlu badmintoncu, bir altın, bir bronz madalya kazanmayı başardı. 5-7 Aralık tarihleri arasında düzenlenen organizasyonda gençler kategorisinde mücadele eden Mert Nurettin Aydın, çift erkeklerde Türkiye şampiyonu oldu. Bursa Büyükşehir Belediyesporlu Mert Nurettin Aydın, tek erkeklerde ise üçüncü olarak bronza madalyanın sahibi oldu.

Kaynak:IHA
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !...
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Resmi İlanlar
Spor