Bursa’da Çok Sayıda Ruhsatsız Silah Ele Geçirildi
Yayınlanma:
Bursa'da polisin iki farklı adreste yaptığı operasyonda ruhsatsız 7 adet av tüfeği, 1 adet ruhsatsız tabanca ile çalıntı motosiklet ele geçirildi.
Bursa'da polisin iki farklı adreste yaptığı operasyonda ruhsatsız 7 adet av tüfeği, 1 adet ruhsatsız tabanca ile çalıntı motosiklet ele geçirildi.
Bursa'da İznik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, E.T. ve K.C.'ye ait iki ayrı adrese operasyon yaptı. Yapılan aramalarda, ruhsatsız 7 adet av tüfeği, 1 adet ruhsatsız 9 minimetre tabanca, 1 adet Bursa il merkezinden çalıntı motosiklet ve 1 adet şase-motor numaraları kazılı motosiklet ele geçirildi.
İki şüpheli hakkında soruşturma başlatıldı.



Kaynak:IHA
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !...
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Resmi İlanlar
Güncel