Bursa’da ’huzur’ Uygulamaları Aralıksız Devam Ediyor

Bursa’da ’huzur’ Uygulamaları Aralıksız Devam Ediyor
Bursa İl Emniyet Müdürlüğü kent merkezinde çok sayıda polisin katılımıyla "huzur" uygulaması yaptı.

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü kent merkezinde çok sayıda polisin katılımıyla "huzur" uygulaması yaptı. Yapılan uygulamada çeşitli suçlardan aranan 10 kişi yakalanırken, bir miktar da uyuşturucu ele geçirildi.

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde vatandaşların huzuru için kent merkezinde uygulama gerçekleştirdi. Uygulamada 793 kişinin sorgusu yapılırken, aralarında çeşitli suçlardan aranması olan toplam 10 kişi ekiplerce gözaltına alındı. Aramalarda; 5 gram esrar, 1.5 gram metamfetamin, 6 gram bonzai ve ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Birçok noktada trafik uygulaması da gerçekleştiren Bursa polisi, trafiği tehlikeye sokan 8 araca yaklaşık 10 bin lira ceza kesti.

İl Emniyet Müdürlüğü, uygulamaların vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak, toplumun huzurunu korumak amacıyla yapıldığını belirtirken, çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini bildirdi.

Bursa’da ’huzur’ Uygulamaları Aralıksız Devam Ediyor

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.