Bursa’da Tehlikeli Taşımacılık

Bursa’da Tehlikeli Taşımacılık
Bursa'da bir Kartal sürücüsü, kesilmiş araç tavanını kendi aracının üstüne koyarak götürdü.

Bursa'da bir Kartal sürücüsü, kesilmiş araç tavanını kendi aracının üstüne koyarak götürdü. O anlar trafikteki başka bir sürücünün cep telefon kamerasına yansıdı.

Olay, merkez Osmangazi ilçesi Kükürtlü Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir sürücü götüreceği araç tavanını değişik bir yöntem deneyerek taşıdı. Kendi aracının üstüne koyarak götürdüğü araç tavanını görenler gözlerine inanamazken o anlar cep telefon kamerasına yansıdı.

Bursa’da Tehlikeli Taşımacılık

Bursa’da Tehlikeli Taşımacılık

Bursa’da Tehlikeli Taşımacılık

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.