Bursaspor Taktik Çalıştı
Yayınlanma:
Bursaspor, Amed Sportif Faaliyetler maçı hazırlıklarına devam etti. Yeşil-beyazlı takım bu akşamki antrenmanda taktik çakıştı.
Bursaspor, Amed Sportif Faaliyetler maçı hazırlıklarına devam etti. Yeşil-beyazlı takım bu akşamki antrenmanda taktik çakıştı.
TFF 2. Lig'in 6. haftasında deplasmanda Amed Sportif Faaliyetlerile karşılaşacak olan Bursaspor bu akşam saatlerinde Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri'nde yaptığı antrenman ile bu maçın hazırlıklarına devam etti. Teknik Direktör Tahsin Tam gözetiminde gerçekleşen idman 1 saat 20dakika sürdü. Isınma ve çabukluk hareketleriyle başlayan antrenman, pasoyunlarıyla devam etti. Yeşil-beyazlı takım son bölümde taktik çalışmalar yaptı. Bursaspor yarın yapacağı antrenman ile hazırlıklarını sürdürecek.


Kaynak:IHA
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !...
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Spor