Ç.hemşin'deki kazada ölenler toprağa verildi

Ç.hemşin'deki kazada ölenler toprağa verildi
Rize'nin Çamlıhemşin ilçesinde meydana gelen trafik kazasında ölen 3 kişiden 2'sinin cenazesi memleketleri Çayeli'nde toprağa verildi.

Ayder Yaylası'nda gezi yaptıktan sonra dönen bir grubu taşıyan minibüsün, Çamlıhemşin-Ayder kara yolunun 16. kilometresinde istinat duvarına çarpması sonucu ölen Yakup Şeker ve Abdulsamet Gemici için ilçenin Madenli beldesi Merkez Cami'nde cenaze namazı kılındı.


Cenaze namazına Çayeli Kaymakamı Mehmet Aktaş, Çayeli Belediye Başkanı Rıza Çakır, Madenli Belde Belediye Başkanı Mustafa Tüylüoğlu, ölenlerin yakınları ve vatandaşlar katıldı.

Cenaze namazını ardından Yakup Şeker ve Abdulsamet Gemici'nin cenazeleri Habibler Mahallesi'nde bulunan aile mezarlığında toprağa verildi.


Kazada ölen Ali Hervenik'in (18) cenazesi yarın defnedileceği bildirildi.

Kazada, araçtan yaralı olarak çıkartılan Bayram Şeker ile Ramazan Demir ambulansla Rize'deki hastanelerde tedavi altına alınmıştı.


Ahmet BAYRAKTUTAN