Çadırda Başbakan Erdoğan İzdihamı
Kurban Bayramı tatili dolayısıyla dün akşam memleketi Rize'ye gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Rize Valiliği'nin organizasyonu altında gerçekleşen Bayram Çadırındaki bayramlaşma programına katıldı.
Yoğun bir katılımın gerçekleştiği ve büyük bir izdihamın yaşandığı bayramlaşma programına başbakanlık korumalarının basın mensuplarına uyguladığı sansür damgasını vurdu. Korumalar tarafından alandan çıkarılmalarına tepki gösteren basın mensupları ile Başbakanlık korumaları arasında büyük tartışma yaşandı. Basın mensupları yaka paça program alanından dışarı çıkarıldı.

Korumaların anlamsız sansürüne direnen basın mensupları Başbakanlık Basın Müdürü ile yaptığı görüşme sonrasında gazeteci bir arkadaşlarını bayramlaşma programına dahil ettirdi. Bayramlaşma programı şu dakikalarda (saat 14.25) devam ederken program akabinde Başbakan Erdoğan hemşerilerine karşı bir konuşma yapacak.















