Çanakkale’de Seyir Halindeyken Tırın Açılan Dorsesi Pts’ye Çarptı
Yayınlanma:
Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde seyir halindeki tırın açılan dorsesi, Plaka Tanıma Sistemi'ne (PTS) çarptı.
Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde seyir halindeki tırın açılan dorsesi, Plaka Tanıma Sistemi'ne (PTS) çarptı. Kaza sonucu dorse ve PTS devrildi.
Kaza saat 12.30 sıralarında Gelibolu-Eceabat karayolunda meydana geldi. İ.E., idaresindeki 17 UC 830 plakalı tır ile seyir halindeyken, tırın açılan dorsesi Gelibolu girişindeki Plaka Tanıma Sistemi'ne çarptı. Çarpmanın etkisiyle parçalanan sistem yol kenarına dağılırken, dorse de devrildi. İhbar üzenine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Yolda trafik akışı kontrollü olarak verilirken, polis kazayla ilgili inceleme başlattı.

Kaynak:IHA
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !...
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Güncel